Nikola Jokić na TV B92!

Nikolu Jokića i Denver Nagetse možete gledati u noći između subote i nedelje od 04:00 na TV B92.

Izvor:

Subota, 08.05.2021.

11:00

Nikola Jokić na TV B92!
Foto: Profimedia

Nekada smo se budili noću zbog Peđe Stojakovića i Vlade Divca, kada su vodili Sakramento Kingse do finala Zapada, a sada ponovo navijamo alarme zbog glavnog kandidata za MVP nagradu.

Četvrti tim Zapada i treći tim Istoka će odmeriti snage u Denveru i možete ih gledati na TV B92 od 04:00, uz komentar našeg novinara Stefana Nikolića, kao i Miloša Šaranovića.

Denver igra drugu utakmicu u dva dana, pošto su izgubili od Juta Džeza 120:127, uz fantastičnu partiju i 48 poena Bojana Bogdanovića.

Hrvatski košarkaš zanesio je 24 poena, 9 skokova i 13 asistencije srpskog centra, koji je nakon utakmice čestitao Bogdanovića i imao je samo reči hvale za krilnog košarkaša Jute.

Nagetsi na pet utakmica do kraja imaju priliku da pobedom overe prednost domaćeg terena u plej-ofu, a do kraja mogu da se izbore i za treće mesto.

Bruklin je treći na Istoku i pao je posle četiri vezana poraza, pa u Koloradu želi da prekine loš niz. Domaćin će na ovom meču igrati bez Džamala Mareja, koji je završio sezonu zbog pokidanog prednjeg ukrštenog ligamenta, bez Vila Bartona, Montea Morisa i Pi Džej Dozira.

Bruklin dolazi bez Džejmsa Hardena, Krisa Čioze i Spensera Dinvidija, koji je propustio celu sezonu.

Kajri Irving i Kevin Durent spremni su za meč u "Bol areni".

Vi budite uz TV B92 i najbolju svetsku košarku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: