Novi tim se uključio u trku za potpis Bogdanovića

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović privukao je pažnju Indijane Pejsers, prenosi novinar NBC Kalifornije Džejms Hem.

Izvor: PT

Nedelja, 22.11.2020.

08:25

Novi tim se uključio u trku za potpis Bogdanovića
(Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

Bogdanović je jedan od najboljih igrača na tržištu slobodnih košarkaša i kao takav interesantan je mnogim ekipama.

Ipak, nema mnogo timova koji mogu da priušte Bogdanovića zbog manjka novca u budžetu, te pokušavaju da ga dovedu putem "sign and trade".

Milvoki Baksi bili su veoma blizu takvog dogovora, međutim znate da je to propalo i sada se kao glavni kandidat ističe Atlanta Hoks koja ima prostora da Bogdanu ponudi četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara.

Za sada nema dogovora između dve strane i to pokušava da iskoristi Indijana koja bi poput Baksa pokušala da dogovori "sign and trade".

Pejsersima je propao dogovor sa Bostonom oko Gordona Hejvorda i u Bogdanoviću vide košarkaša koji bi im ojačao spoljnu liniju.

Indijana bi morala da trejduje nekog košarkaša za usluge Bogdana, a Hem navodi da bi to mogao da bude centar Majls Tarner.

Prema najnovijim informacijiama, do kojih je došao Džejson Anderson, Pejsersi ne bi hteli da u trejd uključe 24-godišnjeg centra, ali to ne znači da nisu zainteresovani za srpskog igrača.

Prethodnih dana Bogdan se dovodio u vezi sa LA Lejkersima, a nakon njihovog vraćanja Kentavijusa Kaldvel-Poupa u tim čini se da je mogućnost odlaska u "grad anđela" sve manja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: