Tripl-dabl Džejmsa protiv Irvinga, Bredli Bil nezaustavljiv u Ohaju

Ekipe Los Anđeles Lejkersa i Vašington Vizardsa ostvarile su pobede u NBA ligi protekle noći.

Izvor: AK

Petak, 24.01.2020.

08:31

Tripl-dabl Džejmsa protiv Irvinga, Bredli Bil nezaustavljiv u Ohaju
Photo by Mike Stobe/Getty Images

Lejkersi su slavili u Njujorku, nadigrali su Bruklin Netse 128:113 uz tripl-dabl Lebrona Džejmsa.

Džejms je postigao 27 poena uz 12 skokova i 10 asistencija za deseti tripl-dabl sezone.

Pročitajte još Ol-star startne petorke: Nema Jokića, tu je Dončić! Lebron se primakao legendi Lejkersa Kobiju Brajantu na samo 17 poena na večnoj listi strelaca, a priliku da ga prestigne imaće u rodnom mestu "Crne mambe" – Filadelfiji.

Džejms je u Bruklinu imao sjajnu podršku centarske linije – po dabl-dabl zabeležili su Entoni Dejvis sa 16 poena i 11 skokova i Dvajt Hauard sa 14 poena i 12 uhvaćenih lopti.

S druge strane, Kajri Irving se vratio posle meča pauze i postigao 20 poena u petom uzastopnom porazu Netsa. Bruklin je dobio samo dve od poslednjih 14 utakmica.

Pročitajte još Bobanu ni sekund, Luka na nivou – Dalas nadigrao Portland VIDEO I Vizardsi su slavili na gostovanju, savladali su Klivlend Kavalirse 124:112 predvođeni Bredlijem BIlom.

Bek Vašingtona je postigao 36 poena uz 8 asistencija i fantastičan procenat šuta iz igre 15/22 (4/8 trojke). Po 17 su dodali Davis Bertans (4/8 trojke) i Iš Smit.

S druge strane najefikasniji je bio Kolin Sekson sa 29 poena, dabl-dabl je imao Leri Nens sa 22 poena i 12 skokova, dok je Kevin Lav dodao 21 poen.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: