Četvrtak, 16.01.2020.

20:22

Ol-star: Jokiću 889.387 glasova, Dončić preko 4,5 miliona!

NBA liga saopštila je treći presek rezultata glasova za Ol-star utakmicu na kojem je Nikola Jokić ostao na petoj poziciji.

Izvor: PT

Ol-star: Jokiću 889.387 glasova, Dončić preko 4,5 miliona!
Photo by Tom Pennington/Getty Images

Na prethodnom preseku srpski košarkaša nalazi se na petom mestu sa 560 hiljada glasova, a nedelju dana kasnije ima 889.387.

Jokić je "pobegao" najbližim pratiocima Karl-Entoniju Taunsu, Karmelu Entoniju, Kristapsu Porzingisu, Brendonu Ingramu i Dvajtu Hauardu.

Kada je reč o bekovima na Zapadu, Luka Dončić ubedljivo vodi sa više od četiri i po miliona glasova, a prati ga Džejms Harden sa 2.934.614, kao i Demijan Lilard, Aleks Karuzo (?!?!?!), Rasel Vestbruk, Stef Kari...

Na Istoku najviše glasova za sada ima Janis Adetokumbo, 4.474.107, a potom slede Paskal Sijakam, Džoel Embid, Džimi Batler, Trej Jang...

Glasanje za Ol-star meč traje do 20. januara, a podsećamo da navijači imaju glavnu, ali ne i konačnu reč. Oni doprinose 50 odsto, dok ostalih 50 imaju igrači i novinari (po 25).

To je kada se radi o starterima, igrače koji će ući s klupe odabraće treneri.

Podsećamo, startnu petorku na Ol-star utakmici čine tri visoka igrača (frontcourt) i dva niska (guards).

NBA Ol-star utakmica igra se 16. februara.
Foto: Screenshot/NBA
Foto: Screenshot/NBA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: