Novicki potcenio Dončića: I stručnjaci nekad pogreše VIDEO

Luka Dončić je već u prvoj NBA sezoni potvrdio da je dostojan naslednik Dirka Novickog, ali ni Nemac nije očekivao da će biti toliko dobar u drugoj.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 02.12.2019.

13:55

Novicki potcenio Dončića: I stručnjaci nekad pogreše VIDEO
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Dončić je već sada jedan od kandidata za najkoristnijeg igrača lige sa prosekom od 30,6 poena uz 9,9 skokova i 9,6 asistencija po meču.

Slovenac je u novembru postao tek treći igrač u istoriji NBA sa tripl-dabl prosekom uz najmanje 30 poena u jednom mesecu, posle Oskara Robinsona i Rasela Vestbruka.

Pročitajte još Dončić se poigravao i sa uzorom Lebronom VIDEO

"Da budem iskren, mislio sam da će imati mnogo teži period prilagođavanja u drugoj sezoni. Jer je bio fenomenalan prošle godine sa brojnim tripl-dablovima, mislio da će se igrači više koncentrisati na njega. Ali izgleda da je on postao još bolji. Izgleda da sam pogrešio. Čak i stručnjaci pogreše. On je sjajan", rekao je Novicki.

Nemac je u nedelju uveče gledao kako Dončić blista u direktnom duelu sa Lebronom Džejmsom i predvodi Dalas do pobede nad Lejkersima 114:109 u Los Anđelesu, gde su "jezeraši" odali veliko priznanje bivšem šampionu.

Pročitajte još
Dončić i "spoljno osoblje" osvojili "Stejpls centar"! VIDEO

"Nisam imao ideju da će Lejkersi to da urade", prokomentarisao je Novicki neočekivani video u njegovu čast u "Stejpls centru" gde ga je između ostalih pozdravio i Kobi Brajant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: