"Nikola ne izgleda najspremnije, ali ne sudite knjizi na osnovu korica"

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, bio je zadovoljan utakmicom Nikole Jokića u pobedi ekipe iz Kolorada protiv Filadelfije 76ersa.

Izvor: PT

Subota, 09.11.2019.

09:45

Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Srpski košarkaš postigao je koš za pobedu i konačno je podsetio na partije iz plej-ofa prethodne sezone.

Novinare je zanimalo šta Maloun misli o partijama Jokića i Džamala Marija, koji je takođe odigrao veoma zrelu utakmicu:

"Prvo želim da kažem nešto o Nikoli. Dosta se priča o njemu jer je on naš najbolji igrač. Nikola je večeras bio sjajan na oba kraja terena. Dobro je čuvao Džoela Embida, šutirao je 22 puta ka košu, a to smo i želeli – da bude agresivan", rekao je trener Denvera.

Jokić je na meti kritika mnogih zbog sporog starta sezone, ali je sada svima pokazao da kada hoće – da je najbolji centar na svetu.

"Kao što smo videli prošle godine u plej-ofu, nemojte suditi knjizi na osnovu njenih korica. Možda ne izgleda kao najprespremniji sportista, ali i te kako možete da ga koristite i može da pogodi šut za pobedu, baš kao što je sada uradio", dodao je Meloun.

Jokić je meč završio sa 26 poena, 10 skokova i šest asistencija, uz 10/22 iz igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: