Meloun: Jokić je fantastičan, od njega svake večeri očekujete velike stvari

Trener košarkaša Denvera Majkl Meloun veoma je zadovoljan učinkom Nikole Jokića, posebno u protekloj, četvrtoj utakmici prve runde plej-ofa Zapada.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 22.04.2019.

12:46

Meloun: Jokić je fantastičan, od njega svake večeri očekujete velike stvari
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Jokić je na gostovanju San Antoniju u pobedi od 117:103 imao odličan učinak od 29 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Iako u partiji broj tri u San Antoniju možda nije išlo kako je želeo, Jokić je brzo reagovao i poveo tim ka ribrejku kojim su Nagetsi izjednačili skor u seriji na 2-2.

Još jedan zanimljiv statistički podatak vezan je za Jokićevu partiju u San Antoniju.

Srpski centar je jedini igrač posle Berona Dejvisa iz 2002. godine koji je uspeo da ostvari učinak od 29 poena, 12 skokova i osam asistencija a da pritom ne izgubio nijednu loptu u fazi napada.

Logično da je i Majkl Meloun impresioniran.

"Nikola je bio fantastičan, on je naš najbolji igrač i odgovorio je na sjajan način kada nam je bilo najpotrebnije", izjavio je trener Nagetsa.

Kada su mu predočili podatak da nije imao izgubljenu loptu, bio je oduševljen.

"Sve to i nijedna izgubljena lopta. On je neverovatan igrač i kao što sam to mpominjao i ranije, ponekad i zaboravim da ga pomenem i pohvalim zato što od njega očekujete nešto veliko svake večeri", dodao je Meloun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: