Udarac za šampiona – Kazins završio sezonu? VIDEO

Demarkus Kazins, košarkaš Golden Stejt Vorirosa, povredio je kvadriceps leve noge i mogao bi da okonča sezonu, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Utorak, 16.04.2019.

09:16

Udarac za šampiona – Kazins završio sezonu? VIDEO
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Kazins, koji je propustio veći deo takmičarske godine zbog povrede ahilove tetive, odigrao je samo četiri minuta protiv Los Anđeles Klipersa, u drugom meču prve runde plej-ofa.

Centar Voriorsa sâm se povredio na startu utakmicu i prema prvi informacijama postoji bojaznost da je sezona gotova za njega.

Prema pisanju ESPN Adrijana Vojnarovskog iz tabora Voriorsa nadaju se da se radi o istegnuću, a ne kidanju mišića, međutim više će biti poznato u jutarnjim časovima u SAD, kada Kazins prođe magetnu rezonancu.
Tanjug/ AP Photo/Jeff Chiu
Ukoliko je u pitanju kidanje kvadricepsa, sezona će biti gotova za Demarkusa, a ukoliko je istegao mišić, postoji šansa da se vrati do kraja doigravanja.

Inače, Voriorsi su ispustili +31 protiv Klipersa i sada je 1-1 u seriji. Opširnije o meču pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: