Dramond i Pistonsi razbili Jokića i Nagetse

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su jedan od najubedljivijih poraza u sezoni od Detroit Pistonsa.

Izvor: LN

Utorak, 05.02.2019.

08:10

Dramond i Pistonsi razbili Jokića i Nagetse
AP Photo/Carlos Osorio

Pistonsi su savladali Nagetse na domaćem parketu rezultatom 129:103.

Srpski centar i jedan od najboljih igrača lige Nikola Jokić odigrao je ispodprosečan meč i završio ga sa 16 poena (7/17 iz igre), tri skoka i četiri asistencije.

Posle čak 70 poena u prvoj deonici i egala, Detroit je preuzeo stvar u svoje ruke i na poluvreme otišao sa 13 poena prednosti.

Nagetsi nisu uspevali da smanje prednost protivnika u drugom poluvremenu, da bi se sve "raspalo" u četvrtoj četvrtini. Pistonsi su tu deonicu meča dobili 32:20 i na kraju slavili sa veoma uebdljivih +26.

Denver je u ovaj meč ušao bez trojice od standardnih prvotimaca, Pola Milsapa, Džamala Mareja i Gerija Herisa, a doživeo je prvi poraz posle šest uzastopnih pobeda.

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Dramond sa 27 poena i 12 skokova, Stenli Džonson je imao 21, Lengston Gelovej 18, a Blejk Grifin 17 poena.

Kod gostiju istakao se Trej Lajls sa 20 poena, Monte Moris 18, pomenuti Jokić 16, isto koliko i Malik Bizli. Mejson Plamli je imao jedini dabl-dabl u Nagetsima sa 15 poena i 11 skokova, a upisao je i šest uspešnih dodavanja.

Nagetsi svoj naredni meč igraju u četvrtak u 1.30 posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: