Glup i nesportski potez Andersona – pobedi Denver povredama

Denver Nagetsi su u noći između subote i nedelj izgubili od Atlanta Hoksa, a trener Majk Maloun se suočio sa novom povredom igrača i to na vrlo ružan način.

Izvor: MLJ

Nedelja, 09.12.2018.

12:40

Glup i nesportski potez Andersona – pobedi Denver povredama
Printscreen / Twitter

Ono što iz ugla gledanja utakmice nije delovalo tako strašno, pretvorilo se u povredu organizatora igre Nagetsa, a kada se pogleda iz drugog ugla i u sraman, nesportski potez Džastina Andersona.

Denver je na 40 sekundi do kraja druge četvrtine vodio 54:51 i imao napad. Marej je promašio, lopta mu se odbila i bio joj je bliži od Andersona koji je istovremeno krenuo ka njoj.

Džamal je prvi dotakao, Andersona je inercija povukla napred, a on je u padu ispružio nogu i šutnuo pleja Denvera, posle čega je Marej pao, ali uspeo da doturi loptu do Jokića koji je dao koš.

Pridigao se potom i odšepao do klupe. Denver će kasnije bez Milsapa, Bartona, Herisa i sa "načetim" Marejem izgubiti meč sa 106:98. Samo noć ranije, Nagetsi su ostali bez startnog krilnog centra kada je Milsap polomio prst protiv Šarlota. I taj meč su izgubili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: