Jokić najbolji igrač prve nedelje na Zapadu!

Nikola Jokić, centar Denvera Nagetsa, izabran je za najboljeg igrača prve nedelje na Zapadu, saopštili su iz NBA.

Izvor: PT

Ponedeljak, 22.10.2018.

21:12

Jokić najbolji igrač prve nedelje na Zapadu!
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Srpski košarkaš odigrao je tri sjajna meča na početku sezone i što je najvažnije franšiza iz Kolorada je ostvarila maksimalan broj pobeda.

Jokić je na otvaranju sezone protiv Los Anđeles Klipersa postigao 21 poena, a uz to je imao osam skokova i pet asistencija.

U drugom meču je odigrao možda i najbolju partiju od kada je došao u NBA – 35 poena, 12 skokova, 11 asistencija, četiri ukradene lopte, bez izgubljenih i 11 od 11 iz igre, za samo 31 minut.

Prethodne noći predvodio je Nagetse do trijumfa nad šampionom Golden Stejtom, a meč je završio sa 23 poena, 11 uhvaćenih lopti i šest uspešnih dodavanja.

Ukupno u prva tri meča beleži 26,3 poena, 10,3 skokova i 7,3 asistencija, a Denver ima perfektan učinak.

Sa druge strane najbolji na Istoku je plej Šarlot Hornetsa Kemba Voker, koji je u tri meča ostvario prosek od 35,3 poena, 5,3 asistencija i čak 19 pogođenih trojki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: