Bjelica univerzalac Kingsa, Marjanoviću "mrvice" od Riversa VIDEO

Nemanja Bjelica bio je dvocifren u pobedi Kingsa, Boban Marjanović je za dobijenu minutažu bio odličan, dok Miloš Teodosić opet nije igrao za Kliperse.

Izvor: AK

Ponedeljak, 22.10.2018.

08:30

Bjelica univerzalac Kingsa, Marjanoviću
Foto: Tanjug/AP Photo/Sue Ogrocki

Kingsi su nadigrali Oklahoma Siti Tandera 131:120, a Bjelica je učestvovao sa 12 poena (5/6 iz igre), pet skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i jednom blokadom.

Pročitajte još Jokić srušio i NBA šampiona

"Kraljeve" je do neočekivanog prvenca predvodio Iman Šampert sa 26 poena, Dieron Foks je dodao 22 uz deset asistencija, dok su po 13 poena ubacili Vili Koli-Stajn i Mavrin Begli Treći.

Tanderu nije pomogla sjajna partija Rasela Vestbruka koji je bio blizu tripl-dabla sa 32 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Dobro ga je pratio Pol Džordž sa 29 poena, šest uhvaćenih lopti, tri ukradene lopte i dve asistencije, dok je Denis Šruder dodao 14 poena, osam asistencija i četiri skoka. Klipersi su iznenadili Hjuston Rokitse 115:112 ali uz minimalan doprinos srpskih košarkaša u Stejpls centru.

Tobajas Heris ubacio je 23 poena, 20 je dodao Danilo Galinari uz devet skokova i četiri asistencije, ali su ključni bili rezervisti.

Montrezl Herel je zabeležio dabl-dabl sa 17 poena i deset skokova, dok su po 12 dodali Lu Vilijams i ruki Šej Gildžus-Aleksandar.

Marjanović je za pet minuta postigao četiri poena bez promašaja iz igre, te imao jedan skok, dok Miloš Teodosić opet nije bio u planu Doka Riversa.

Rokitse je predvodio Džejms Harden sa 31 poenom i 14 asistencija, 23 je dodao Klint Kapela, a 21 Erik Gordon. Karmelo Entoni je postigao devet poena uz šest skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: