Brajant dočekao Džejmsa: Dobrodošao u porodicu

Lebron Džejms je novi igrač Los Anđeles Lejkersa, a dobrodošlicu u novi tim mu je poželeo jedan od najvećih "Jezeraša" svih vremena – Kobi Brajant.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.07.2018.

19:43

Brajant dočekao Džejmsa: Dobrodošao u porodicu
Getty images

"Kralj" Džejms je Ohajo zamenio Kalifornijom. Na to možda opet neće blagonaklono gledati navijači Klivlend Kavalirsa, ali hoće Luk Volton koji će probati "napad" na plej-of.

Brajant je zadovoljan ovim prelaskom i za to je pohvalio i predsednika košarkaških operacija kluba Medžika Džonsona i generalnog menadžera Roba Pelinku, kao i predsednicu Džini Bas.

"Dobrodošao u porodicu, Džejms. Džini Bas, Medžik i RP, dobar posao!", napisao je Brajant na Tviteru.

Džejms je u Lejkerse prešao za 154 miliona dolara i to je drugi put da Lebron napušta Klivlend posle odlaska u Majami 2010. godine, ali i prvi put da će u 15-godišnjoj karijeri zaigrati u Zapadnoj konferenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: