Bjelica postaje ključni čovek Minesote (VIDEO)

Nemanja Bjelica počeo je da dobija veliku minutažu u Minesoti i odmah je na fantastičan način opravdao poverenja trenera Toma Tibodoa.

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2018.

10:51

Bjelica postaje ključni čovek Minesote (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Bjelica je jedan od igrača koji provodi najviše vremena na parketu u redovima Timbervulvsa, pa u poslednjih nekoliko nedelja konstantno beleži sjajne partije.

Poslednja u nizu dogodila se protiv Vizardsa u Vašingtonu, koju su gosti dobili sa 116:111, a on postigao 17 poena (7-16 iz igre, 3-7 za tri), uz 8 skokova, 7 asistencija i po blokadu i ukradenu loptu.

Osim toga što je bio napadački veoma raspoložen, Bjelica je gotovo sam preokrenuo rezultat sredinom poslednje četvrtine – Vašington je imao prednost od sedam poena (98:91), nekadašnji igrač Fenerbahčea je postigao 10 od sledećih 12 poena svog tima, da bi onda štafetu predao Karl-Entoniju Taunsu za novi trijumf.

Minesota je posle ovog trijumfa šesta na Zapadu sa skorom 42-29, dok je Vašington petoplasirani u Istočnoj konferenciji sa 38 pobeda i 30 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: