Jokić povredio članak,pa tražio da se vrati u igru

Denver je poražen na gostovanu u Hjustonu 95:125, ali ekipa trenera Majkla Melouna posle Pola Milsapa umalo je ostala i bez Nikole Jokića.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2017.

07:39

Jokić povredio članak,pa tražio da se vrati u igru
Foto: Getty Images

Jokić je, naime, tokom druge četvrtine bio pod košem Rokitsa i po završetku akcije okrenuo se da potrči ka svom košu, ali je počeo da hramlje i na kraju se srušio na parket. On je otišao u svlačionicu, da bi se posle kreće pauze vratio na teren na svoju odgovornost.

U igri je proveo ukupno 26 minuta, a za to vreme upisao je 17 poena, šest skokova, 3 asistencije, 2 ukradene lopte i jednu blokadu. Od njega je bio efikasniji samo Barton sa 20 poena.

„Bio sam veoma zabrinut. Videti Nikolu da tako hramlje i i nemaš pojma koliko je stvar ozbiljna. On je jednostavno mogao da kaže: „Idem tamo da odgledam ostatak sa nogama u kadi s ledom“, ali nije, on je želeo da se vrati na teren“, rekao je Meloun. U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Trevor Ariza sa 25 poena, a pratili su ga Kris Pol sa 23 poena i 12 asistencija, kao i Džejms Harden sa 21 poenom, osam skokova i devet asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: