Beverli se hvalio zbog Bola, tata ga "isprozivao"

Duel Lejkersa i Klipersa na startu NBA sezone u Los Anđelesu obeležio je bled debi drugog pika i velike nade "jezeraša" Lonza Bola.

Izvor: AK

Petak, 20.10.2017.

11:37

Beverli se hvalio zbog Bola, tata ga
Foto: Getty images

Momak od koga se očekuje da vrati Lejkerse u plej-of je u prvom nastupu u Stejpls centru podlegao pritisku, pogodio je samo jedan od šest šuteva iz igre, pa je meč završio sa tek tri poena, uz devet skokova, četiri asistencije, po skok i blokadu, te dve izgubljene lopte za 29 minuta na parketu.

Za njega je u odbrani Klipersa bio zadužen Patrik Beverli, koji je svoj posao odradio perfektno, a nije propustio šansu da to "proslavi" na kraju utakmice koju je njegov tim dobio 108:92.

"Dovedite ga na parket pored mene i razvaliću ga", vikao je Beverli dok je odlazio u svlačionicu.

To je iznerviralo Lonzovog oca Lavara, koji nije propustio svoju šansu da "iskritikuje" Beverlija i "prozove" ga.

"Da, razbio si ga. A tvoja plata će ostati ista. Da, zaustavio si ga. OK. Ko je Patrik Beverli? Igrao je prošle sezone i niko nije ništa rekao o njemu. Sada te gledamo u tvojoj prvoj utakmici. Zašto? Jer je Lonzovo ime uz tebe. Pa moraš biti opasan. Videćemo te u narednih pet utakmica, da li ćeš biti "naložen" i protiv drugih igrača tako, ili se vratiti tvom šutu 0/5 i dva-tri skoka. Nikoga nije briga za tebe. Ali si stavio ime mog sina uz svoje kako bi dobio malo akcije i ljudi pričali o tebi. Neće to reći jer sam ga video da gleda u mene dok sedi na klupi. Tražio je kontakt očima. Ja sam gledao pored njega jer je on niko", rekao je u dahu tata Bol.

Beverli je pogodio četiri od 12 šuteva protiv Lejkersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: