LBJ i Fleš opet zajedno – Vejd najbliži Kavsima!

Dvejn Vejd i Lebron Džejms opet bi mogli da budu saigrači, ovaj put u Klivlend Kavalirsima, prenosi ESPN.

Izvor: AK

Utorak, 26.09.2017.

18:18

LBJ i Fleš opet zajedno – Vejd najbliži Kavsima!
Foto: Getty images

Kako javlja pouzdani novinar Adrijan Vojnarovski, Vejd bi već u sredu mogao da potpiše ugovor sa Kavsima, a 35-godišnjak je dostupan za veteranski minimum od 2,3 miliona dolara.

Vejd, 12 puta Ol-star, je pre dva dana napustio Čikago Bulse, posle samo jedne sezone u timu iz rodnog grada, odustavši od osam od 23,8 miliona dolara koliko je trebalo da dobije po ugovoru za sezonu 2017/2018.

Ukoliko se priključi Kavsima, opet će igrati u tandemu sa Lebronom Džejmsom, s kojim je osvojio dve titule tokom zajedničkog perioda u Majami Hitu, gde su postali veliki prijatelji.

Za njega su posle odlaska iz Bulsa zainteresovani Oklahoma Siti Tander (koji je MVP-ju Raselu Vestbruku doveo dva Ol-star pojačanja – Karmela Entonija i Pola Džordža), San Antonio Sparsi te bivši klub Hit, ali iako nije odbacio mogućnost povratka u Majami, prioritet mu je ekipa koja se bori za titulu.

Vejd bi bio ogromno pojačanje za Kavse na bekovskoj poziciji s obzirom da će Ol-star plejmejker Ajzea Tomas, koji je nedavno stigao iz Boston Seltiksa u trejdu za Kajrija Irvinga, pauzirati do januara zbog povrede.

Popularni "Fleš" je tri puta bio NBA šampion, a prošle sezone je prosečno beležio 18 poena po meču za Bulse. U karijeri ima prosek od 23,3 poena uz 5,7 asistencija i 4,8 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: