Šruder potvrdio: Nastupaću za Nemačku

Denis Šruder potvrdio je da će nastupati za nacionalni tim Nemačke na predstojećem Evropskom prvenstvu u Tursko, Izraelu, Finskoj i Rumuniji.

Izvor: PT

Ponedeljak, 29.05.2017.

20:48

Šruder potvrdio: Nastupaću za Nemačku
Getty Images

Plejmejker Atlante Hoks ove sezone postavljen je za prvog pleja ekipe, usled odlaska Džefa Tiga i pokazao se odlično u novom izazovu.

Prosečno je beležio 17,9 poena, 6,3 asistencije i 3,1 skokova, što je ogroman napredak u odnosu na sezonu 2015/2016 u kojoj je imao 11 poena, 4,4 asistencije i 2,6 skokova.

Definitivno ću nastupati ove godine. Slušati himnu moje države je predivan osećaj. Nisam je čuo dugo vremena i sada je vreme da je slušam ponovo“, rekao je Šruder.

Evrobasket na programu je od 31. avgusta do 17. septembra, a Nemačka će igrati u grupi B u Izraelu sa ekipom domaćina, potom Litvanijom, Italijom i Gruzijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: