Preokret Hjustona u finišu meča za 3-1

Košarkaši Hjustona savladali su Oklahomu u četvrtoj utakmici, pa će se u Teksasu odlučiti ko prolazi dalje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.04.2017.

00:15

Preokret Hjustona u finišu meča za 3-1
Getty Images

Tandersi su vodili tokom cele utakmice, ali su Roketsi uspeli da u finišu meča preokrenu rezultat za 3-1 u pobedama.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nene sa 28 poena i deset skokova, a pratili su ga Gordon i Viljams koji su dodali po 18. Džejms Harden je utakmicu završio sa 16 poena, sedam skokova i osam asistencija.

Rasel Vestbruk, koji je već na poluvremenu upisao tripl-dabl meč je završio sa 35 poena, 14 asistencija i 14 skokova. Pored njega, u Oklahomi su se istakli Adams sa 18 i Oladipo sa 15 poena.

Roketsi su posle sjajne role Rasela Vestbruka na odmor otišli sa sedam ponea prednosti, i u trećem kvartalu izabranici Bilija Donovana nastavili su u istom ritmu i stekli najveću prednost kada su vodila sa +14.

Međutim gosti su se probudili pred kraj te deonice i spustili prednost rivala na četiri poena zaostatka, da bi na startu poslednje deonice preokrenuli rezultat i do kraja meča održavali prednost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: