Medžik: Zacementirano – Lebron u 5 najboljih ikada

Irvin Medžk Džonson kaže da je Lebron Džejms titulom sa Klivlendom pokazao da je najbolji igrač na svetu.

Izvor: SO

Ponedeljak, 20.06.2016.

09:37

Medžik: Zacementirano – Lebron u 5 najboljih ikada
Getty Images

“Lebron je preuzeo ovu seriju u prethodne tri utakmice, kao što velik igrači čine, i doneo je titulu kući u Ohajo. To što je osvojio ovaj trofej zacementiralo je Lebronovo nasleđe kao jednog od pet najboljih igrača svih vremena“, napisao je legendarni Medžik na Tviteru.

“Održao je obećanje da će doneti titulu u Klivlend i sada niko ne može da bude ljut na njega ako reši da ode. Takođe, ne mogu više da postoje ’hejteri’ Lebrona Džejmsa – ovim trofejom pokazao je da je i dalje najbolji na svetu“, napisao je Medžik i pohvalio je trenera Tajrona Lua i Kajrija Irvinga, koji je pogodio ključnu trojku.

Takođe, Džonson, koji je sa Lejkersima pet puta osvajao prsten, kratko se osvrnuo i na Voriorse.

“Loša selekcija šuta, pogotovo za tri poena, koštala je Voriorse titule i sada se svi pitamo šta će se dogoditi sa njima. Moraju da se poboljšaju ako misle da se vrate u finale NBA“.

A na Tviteru su reagovale i brojne kolege iz NBA koje su budno pratile meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: