ESPN: Partizan – srpski Boston

Nikola Milutinov izabran je na NBA draftu kao 26. pik, a novinar ESPN istakao je da srpski košarkaš dolazi iz Partizana, srpskog Boston Seltiksa.

Izvor: MN

Subota, 27.06.2015.

13:46

Default images
Starsport

Mladog centra izabrao je San Antonio, ali male su šanse da on već naredne sezone zaigra u najjačoj ligi sveta.

Boston je najtrofejniji NBA tim, dok je Partizan najuspešniji klub u Srbiji. Partizan je i jedini klub u Evropi čiji su igrači pet puta izabrani u prvm rundama na NBA draftu (Divac, Krstić, Bogdanović, Veseli i Milutinov).

"Kada je ovaj momak imao 12 godina trenirao je plivanje, a jednog dana su ga dvojica siledžija gurnula sa ivice bazena i umalo je slomio vilicu, a već sledeće nedelje je krenuo na košarku. A ta dva klovna sada sigurno idu Novim Sadom ne znajući da su od ovog dečka napravili milionera. Ovo je dobar izbor, on igra na odličnom nivou u Partizanu, srpskom Boston Seltiksu", rekao je američki novinar.

Milutinov je rekao da su mu čestitke i dobrodošlicu poželeli generalni menadžer Ar Si Bjuford i trener Greg Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

188 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: