Bjelica "okovan" ledom, a Muta čuva Bogdana / FOTO

Košarkaši Srbije su do sada dva puta izlazili na teren stadiona u Lilu, a zbog gustog rasporeda trening su u ponedeljak obavili u obližnjoj košarkaškoj hali.

Izvor: SV

Ponedeljak, 14.09.2015.

18:57

Default images
StarSport

Celokupna završnica Evropskog prvenstva u košarci igra se na stadionu fudbalera Lila, koji je za potrebe košarkaškog takmičenja pretvoren u dvoranu.

Zbog toga, ekipe su do sada imale na raspolaganju svega 45 minuta za treninge, ali je za tu namenu osposobljena i obližnja “originalna“ košarkaška hala.

“Orlovi“ su na trening izašli u punom sastavu, Nemanja Bjelica je zbog velikog opterećenja koje trpi u dosadašnjem delu takmičenja, kao i zbog naporne sezone koja je iza njega, morao da oblaže kolena ledom, a Bogdan Bogdanović je “upucavao“ daljinu za trojku preko pomoćnog trenera Miroslava Nikolića.
StarSport
.
StarSport
.
StarSport
.
StarSport
.
StarSport
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: