Tipovi VI: Srbija, Gasol, Francuska

U sredu smo bili polovično precizni, a sada nas ponovo čeka mnogo utakmica i mnogo različitih mogućih raspleta.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.09.2015.

12:15

Default images

Izdvojili smo četiri predloga, a vi nam pomozite u komentarima.

Srbija – Italija

Reprezentacija Srbije igra sa Italijom poslednji meč prve faze na Evrobasketu, a pobednik će osvojiti prvo mesto u grupi B. Srbija je već navikla na termin od 14.30h, imaće više vremena za odmor od Italijana i to su neki od razloga koji bi trebalo da prelome ovaj meč.

Osim toga, ekipa Aleksandra Đorđevića u dosadašnjem toku takmičenja igra bez diuleme najbolju košarku i teško će Galinari, Belineli, Đentile i Barnjani uspeti da zaustave magiju sa druge strane parketa.

Predlog: Pobeda Srbije u hendikepu (-6.5)

Letonija – Estonija

Estonci mogu da preskoče Letonce na tabeli ako ih pobede, ali je realno kvalitat na strani ekipe Ainarsa Bagackisa.

Letonci će osvojiti treće, a možda i drugo mesto u slučaju pobede, pa će Bertans, Beržins, Blums, Janičenoks i drugovi imati mnogo motiva na ovom meču.

Predlog: Pobeda Letonije u hendikepu (-7.5).

Aleksa Gutović

Španiji je meč sa Nemačkom biti ili ne biti, a do sada je Pau Gasol bio dominantan na ovom Evrobasketu. Iako ima 35 godina, centar Bulsa u stanju je da igra više od 30 minuta na istom nivou i možemo da očekujemo da bude na nivou i u presudnom meču za Furiju.

Predlog: Gasol plus poeni (19,5)

Francuska – Izrael

Na tri od četiri meča ‘Trikolori’ nisu blistali, ali su došli do pobede. Duel sa Izraelom odlučuje o prvom mestu u grupi, pa će Francuzi udariti svim snaga, bez poštede za najbolje igrače. Sa druge strane, ni Izrael neće odustati jer drugo mesto najverovatnije donosi Španiju u osminu finala, ali Francuzi su jednostavno previše jaki za njih.

Predlog: Pobeda Francuske u hendikepu (-9,5).

Saša Ozmo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: