Jutjuber poslao "nepristojnu ponudu": Ako UFC prihvati ove uslove, dolazim

Džejk Pol, jutjuber i bokser, poslao je nepristojnu ponudu na račun UFC.

Izvor: SN

Nedelja, 02.01.2022.

10:00

Jutjuber poslao
Foto: Profimedia

Džejk Pol je sa svojim bratom Loganom stekao svetsku slavu na "Jutjubu", a u poslednjih par godina se bavi isključivo boksom.

Pokazao je da ima talenat za ovaj sport nokautiravši Bena Askrena i Tajrona Vudlija, a posle svega ima poruku za UFC i Dejnu Vajta.

Džejk je poručio da će se zauvek povući iz boksa i da će doći u UFC ukoliko se ispune njegovi uslovi koji glase:

1. Da se minimalna zarada boraca podigne sa 12.000 dolara na 50.000 dolara
2. Da se UFC borcima garantuje 50% ukupne zarade (samo u 2021. godini je UFC zaradio milijardu dolara)
3. Da se svim borcima obezbedi dugotrajna medicinska nega (Džejk se osvrnuo na izjavu Dejne Vajta da su oštećenja mozga sastavni deo ovog sporta i napomenuo da zamisli da NFL izjavi ovako nešto)

Dejna Vajt ima tri dana da pošalje odgovor i da do 31. marta implementira Džejkove uslove i on će ostaviti boks i doći u UFC.

"Poručujem svim UFC borcima da izdvoje malo vremena i ustanu i zauzmu se za sebe, zaslužujete da budete plaćeni više zašlužujete medicinsku negu i zaslužujete slobodu. Podržavajte jedni druge i shvatite da vam ja nisam neprijatelj već neko ko vas podržava",
rekao je Džejk Pol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: