GOAT traži da napusti UFC: Lažovčino, kad sam to rekao? Raskinite moj ugovor

Po mnogiima najbolji MMA boraca svih vremena Džon Džons bio je vrlo ljut na prvog čoveka kompanije i naveo da možda napušta UFC.

Izvor: SN

Subota, 30.05.2020.

08:45

GOAT traži da napusti UFC: Lažovčino, kad sam to rekao? Raskinite moj ugovor
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Džon Džons je u oktagonu nepobediv, ali van njega je doživeo prilično veliki broj poraza i o tome smo detaljnije govorili nekoliko puta.

Sada je Džon Džons ponovo u centru pažnje zbog nesportskih stvari, samo je ovoga puta u pitanju žučna rasprava sa Dejnom Vajtom, predsednikom UFC–a.

Dejna Vajt je rekao da je Džon Džons tražio previše novca za meč sa Nganuom, novac koliko dobija Diontej Vajlder, a Džons je bio veoma ljut i tražio od Dejne da u javnost pusti te poruke gde on tako nešto zahteva nazvavši ga lažovčinom.

"Dokle god lažeš, ja ću da se branim i reci tvom advokatu da u javnost pusti poruke gde sam tražio tako nešto. Ne budi je***a lažovčina. Moja reputacija je na udaru i bez tebe i ovakva mi sr*** ne trebaju, Dejna. Nikada nisam tražio novac koliko i Vajlder, a kada kažeš da sam GOAT onda me tako i plati, daj polovinu od Vajlderovih 30 miliona. Nikad nisam zaradio ni polovinu Vajlderovog novca, a ukoliko vam toliko smetam i moja reputacija vam narušava ugled slobodno raskinite ugovor i neka me UFC otpusti. Siguran sam da postoji organizacija koja bi me primila", rekao je Džon Džons na svom "Tviteru".

Njegova dva brata su NFL igrači, Artur je bivši, a Čendler sadašnji i obojica su osvajala šampionske titule.

"Ukoliko bih svoju zaradu poredio sa nekim to bi bilo sa mojom braćom. Iz prve ruke pričam kako NFL tretira svoje šampione i ogromna je razlika, a ja sam ćutao tokom čitave karijere. Da li zaradim 5+ po borbi? Da. Da li za super-borbe treba da dobijam isti novac? Ne. Sigurno nisam tražio 30 miliona dolara, nikada tako nešto nisam rekao"

U poslednje vreme se sve ćešće može čuti kako su MMA borci neverovatno loše plaćeni, a da kompanijama donose ogromne količine novca. Čak se govorilo o sindikatu boraca, pa je ovaj skandal samo još jedan u nizu primera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: