Masvidal nokautirao Tila VIDEO

UFC Fajt Najt u Londonu nije izneverio i pružio je fantastičan duel između Derena Tila i Horhea Masvidala, koji je završen nokautom.

Izvor: SN

Nedelja, 17.03.2019.

17:00

Masvidal nokautirao Tila VIDEO
Photo by James Chance/Getty Images

O2 Arena u Londonu gledala je spektakularno veče u UFC Fajt Najt serijalu, a najviše pažnje je privukao duel Horhea Masvidala i Derena Tila, a Masvidal je u drugoj rundi oborio Tila i ostavio ga bez svesti.

Masvidal je kao devetnaestogodišnjak počeo borilačku karijeru u uličnim tučama, baš onim u kojima je dominirao legendarni Kimbo Slajs. Masvidal je često menjao gard tokom borbe i tako uspevao da zbuni Tila, pa ga na kraju levim krošeom i nokautirao.

U pitanju je bio 14. nokaut u 46. borbi u karijeri Horhea Masvidala, a Masvidal je nakon borbe učestvovao u incidentu sa Lionom Edvardsom koji je u pređašnjoj borbi savladao Gunara Nelsona i rekao kako želi duel sa Masvidalom.

Popularni "Gejmbred" je nekoliko puta udario Edvardsa koji je završio u bolnici na ušivanju pa se očekuje da Masvidal bude kažnjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: