Nova vest
Auto-moto

Utorak, 11.11.2014.

20:29

Espargaro izveo ‘dragu’ na večeru

Poznato je da se Moto GP vozači na poseban način ophode prema svojim motorima i neretko se njima ophode kao da su ženskog roda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj odnos najbolje je možda opisao Valentino Rosi, koji je kada je odlazio u Jamahu i prešao u Dukati napisao ljubavno pismo svojoj Jamahi M1.

Ovoga puta, vozač Jamahe Teh 3 Pol Espargaro na zanimljiv način stavio tačku na ovogodišnji šampionat – večerom sa svojom Jamahom, odnosno svojom ‘dragom’.

Poslednje veče sa mojom dragom. Obećavam ti, posle pauze, vratiću se brži i jači, obećavam ti draga”, napisao je Espargaro uz sliku na kojoj se vidi njegova večera sa Jamahom.

Espargaro će u sredu odraditi poslednja testiranja pre nego što sezona bude završena za njega, a naredna počinje Velikom nagradom Katara 29. marta.

Mlađi od braće Espargaro je, inače, proglašen za najboljeg rukija u kraljevskoj klasi ove sezone, koju je završio na šestom mestu u generalnom plasmanu. Najbolji rezultat ostvario je na Velikoj nagradi Francuske u Le Manu, kada je zauzeo četvrto mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

2 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu