Nova vest
Fudbal 3

3.5.2024.

18:00

Klop u svom stilu: TNT može da me skine sa liste pretplatnika VIDEO

Jirgen Klop ima još svega tri utakmice na kojima će voditi sa klupe tim Liverpula.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Uoči susreta sa Totenhemom u nedelju od 17.30 na Enfildu, Klop je u obraćanju novinarima još jednom apostrofirao da je zgusnut raspored utakmica najveći problem za igrače.

On je rekao da je njegov tim u poslednja 23 dana odigrao čak osam utakmica i da je to "suludo".

Nemački stručnjak je čaka rekao i da ga poznati kanal TNT Sports skine sa liste svojih pretplatnika "jer ih više neće gledati".

"Gledam mnogo fudbala, Premijer liga je najbolja na svetu. Nije preterivanje. Ali igrači su premoreni. Prosto je tako. Možete da pričate o tome dok to neko ne shvati, ali neko mora i da pomogne tim ljudima", kaže Klop između ostalog i dodaje.

"Imao sam nedavno raspravu da kolegama sa našeg omiljenog TV kanala koji definitivno više neću gledati, TNT, i rekao sam da se priča uvek vrti oko toga kako vas oni plaćaju, daju novac u fudbal. Nije baš tako. Ja ne vidim stvari na taj način. Već sasvim suprotno, fudbal plaća njima. Oni ga prenose, isporučuju, ali neće biti da TNT radi izuzetno dobro, ili Skaj ili neko drugi", rekao je Klop.

Nemac je potom upotrebio reč "kriminal" za ono što se radi sa određivanjem koji će se meč igrati u određeno vreme.

"To što se usuđuju da rade po principu četvrtak, nedelja, sreda, subota 12.30 je kriminal. Zapravo se nadam da će Amnesti Internešnal krenuti na njih. Neko sedi tamo, a vi volite konferencije za medije... Dakle neko sedi tamo i odlučuje. Voleo bih da budem prisutan, da bar jednom budem deo tog sastanka kada neko kaže, Liverpul u 12.30, i da cela soba prasne u smeh. Ponovo?! Stvarno bih voleo da sam tamo. Na celom svetu, imamo najmanje odmora između mečeva. To je apsolutno ludilo. Ali oni su srećni i vole svoje pretplatnike. Možete da me skinete sa te liste. Ali ako tražite stručnog komentatora, govorim engleski, tako da to mogu da radim", poručio je menadžer Liverpula. 

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu