Nova vest
Fudbal 110

3.5.2024.

18:12

Legenda oplela po Partizanu: Sram vas bilo, šta radite osam godina!

Proslavljeni fudbaler Partizana Đorđe Tomić žestoko je udario po upravi kluba iz Humske, a nije poštedeo ni sada već bivšeg trenera Igora Duljaja.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Đorđe Tomić je često kritikovao rad uprave voljenog kluba, a i sada je bio najglasniji.

"Da se ne lažemo: Žarko Zečević, Ivan Ćurković, predsednik ovaj zalutao u prostoru i vremenu. Ovaj direktor, to niko ne zna šta on radi u Partizanu, ko je on. Da li su oni verovatno i politički povezani sa vlašću, znači oni su tu, da bi Partizan bio drugi jer su nesposobni. A samim tim i naši drugovi su im dali legitimitet, jer su malo po malo ulazili sa njima i radili. Znači nisu ni oni kao… potrošili ih. Pa ko vas je potrošio? Pa ja vas volim i poštujem i sve, ne može tebe niko da potroši ako ti nećeš. Pa nemoj da radiš sa njima. Nego Zeka zove ovog, Ćure zove onog – ajmo. Plata 25-30.000, volimo Partizan. Nemojte da volite Partizan za 25.000“, rekao je Đorđe Tomić gostujući na "Sportklubu".

Nije se zaustavljao.

"Ko ste vi? Šta ste? Šta radite tu, sram vas bilo, osam godina? Ko vas je postavio? I ovi što su vas postavili: Sram vas bilo sve koliko god da vas ima! Hajde sutra podnesite ostavke, izborna skupština, neka navijači biraju.. Ili iznesite plan i program, pa će neko odavde plan i program. Pa mi ako se organizujemo, imamo i Veljka Paunovića, imamo i Vladu Ivića, i svi naši drugovi… Taj Partizan je dao i Saleta Stanojevića i Vuka Rašovića i Slavišu Jokanovića. Mi imamo ozbiljne trenere. Pa nismo mi tikve bez korena“.

Kritikovao je i Igora Duljaja.

"Gledam juče konferenciju za štampu Igora Duljaja. Igor je dobar momak i bio strašan igrač, ali to da mi sada pravimo žrtvu i Partizan da izgleda onako kako izgleda... Ne želim nikoga da kritikujem. Ima tu dobrih momaka, ima kvalitetne dece, ima dobrih igrača“.

Igrački kadar se Tomiću, takođe, ne dopada.

"Mi osam godina igramo… Znači, kvartet napred treba da bude Đelmeš – Prekazi – Mance – Moca. Ili Peđa Mijatović – Vorkapić – Krčmarević – Bogdanović. Ili Ćira – Đani – Savo – Beli. A, mi igramo Ovusu – omusu – dudusu – bubusu... Ajmo idemo i oni vole Partizan. Kako? Tako što im date 800.000, 600.000, talite se s menadžerima, povratne vraćaju i mi volimo Partizan. Nemojte vi da volite Partizan“.

Tomić poziva da se sazove Izborna skupština.

"Hajde sutra sazovite Izbornu skupštinu, neka navijači biraju, Zeko i Ćure vaš plan, a sa ove strane će biti… Ima nas. Ne želim da kažem da sam ja sposoban, da sam bio veliki igrač, ali da mogu da skupim ljude i da organizujem zajedno sa Saletom Ilićem, Veljkom Paunovićem, Vladom Ivićem, Belim Bjekovićem juniorom. Pa doći će onda i Bata i Gordan i svi će sesti“, podvukao je Đorđe Tomić.

Podeli:

Komentari 110

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 110

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu