Banja Dvorovi: Kupanje kao u raju

Pet bazena JU "Banja Dvorovi", u istoimenom mestu kod Bijeljine, na putu prema Sremskoj Rači, krcati su gostima koji stižu ne samo iz Republike Srpske, već, tradicionalno iz Srema, Mačve, Jadra, Podrinja, Pocerine i Rađevine, Vojvodine.

Izvor: V. Mitriæ

Petak, 22.08.2014.

08:53

Default images

U bazenima je termomineralna voda, čija je temperatura na izvorištu 73°C, a za kupanje je prilagođena onako kako najviše godi kupačima.

U dva dečja bazena temperatura vode je 31 stepen. Ovo kupalište ima i prateće sadržaje, među kojima su odlični teniski i tereni za sve male sportove, uz, naravno, sjajnu ugostiteljsku ponudu JU "Banja Dvorovi".

- Kupanje je, ne samo rekreativnog karaktera, već ima i zdravstveni značaj, jer je voda u bazenima blagotvorna, i to je davno dokazano, za kosti, mišiće zglobove, kao i za lečenje kožnih oboljenja, pre svega psorijaze i ekcema - priča za naš list dr Vlatko Jeftić, direktor JU "Banja Dvorovi".

Cena ulaznica za decu je 3 konvertibilne marke (1 KM-60 dinara), za odrasle je 5 KM, s tim da je posle 15 časova ulaznica 4 konvertibilne marke.

Izvor: Novosti.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: