Nacionalni park iz Hrvatske najbolji među najboljima FOTO

Nacionalni park Plitvička jezera prepoznat je i u američkom turističkom portalu Trip advajzor kao destinacija koju ne smete da propustite.

Izvor: B92

Utorak, 05.07.2022.

14:38

Nacionalni park iz Hrvatske najbolji među najboljima FOTO
Foto: Shutterstock/xbrchx

Američki turistički portal Trip advajzor nagradio je Nacionalni park Plitvička jezera za najbolji među najboljima prema izboru putnika u kategoriji top-atrakcije u Evropi i top-destinacije za ljubitelje prirode čitavog sveta.

"TripAdvajzor prepoznao je Nacionalni park Plitvička jezera kao dobitnika nagrade Travellers’ Choice Best of the Best za 2022. za najbolje atrakcije u Evropi, gde je zauzeo drugo mesto od deset. Takođe, ovaj Nacionalni park je dobitnik nagrade za najbolja odredišta za ljubitelje boravka u prirodi na svetskom nivou, gde je rangiran na 22. mestu na listi od ukupno 25 lokacija", ističe se u saopštenju NP Plitvička jezera.
S ovim nagradama Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se među jedan odsto najboljih lokacija koje treba posetiti u svetu.

U godini velike konkurencije i promenljivih prioriteta putnika, Nacionalni park Plitvička jezera nadmašio je očekivanja i hvaljen je kao jedan od njihovih favorita. Na nivou cele godine recenzije Trip advajzora "Travellers’ Choice Awards" odaju priznanja najboljima u putovanjima i mestima koja su pružila najposebnija iskustva, dodaju iz plitvičkog Nacionalnog parka.

"Čestitamo pobednicima Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2022", rekla je Kanika Soni, glavna komercijalna direktorka u Trip advajzoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: