Plivanje u okeanu sa konjima je omiljena zabava turista u ovoj zemlji

Jamajka zvuči kao idealna destinacija za ljude koji traže rajske plaže, dobru zabavu i neverovatna iskustva. Iako zvuči savršeno, iskustvo može postati još bolje ako isprobate poznate ture na kojima turisti mogu da plivaju u okeanu sa konjima.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2022.

14:34

Plivanje u okeanu sa konjima je omiljena zabava turista u ovoj zemlji
Ilustracija Foto: Shutterstock/J Leacock

Konji su vešti plivači i postali su popularna atrakcija na ostrvu. Konji su stigli na Jamajku u 15. veku i danas su neophodni za turizam.

Dok je jahanje konja na plaži već sama po sebi popularna aktivnost na ostvu, turisti mogu uživati i u obilasku različitih lokacija, uključujući Očo Rios, Negril i Montego Bej. Ture često traju i do dva sata, a turisti će jahati konje kroz brda i džungle, a završava se uz more. Iz bezbednosnih razloga, neke agencije će zahtevati od turista da nose kacige.
Ne očekujte da će životinje plivati sve vreme. Konji ulaze u vodu i mogu da plivaju neko vreme, ali će većinu vremena šetati po plaži.
Turisti uvek treba da slušaju svoje vodiče i ne teraju životinje da plivaju predugo, poštujući sva ograničenja.

Grupe se obično sastoje od 10 do 15 konja i jahača, pa ako ste ikada zamišljali da glumite u sopstvenoj kaubojskoj avanturi, sada je vreme da ostvarite fantaziju!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: