Šta ako se skijališta vanredno zatvore?

Koronavirus je ove godine mnogima promenio planove što se tiče letovanja, a čini se da je i zimovanje upitno. Skijališta Srbije pokušavaju da se prilagode epidemiološkoj situaciji te daje svojim korisnicima kovid garanciju za skijašku sezonu 2020/2021.

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2020.

10:30

Šta ako se skijališta vanredno zatvore?
Foto: Depositphotos / Gorilla

Garancija podrazumeva povraćaj novčanih sredstava od neiskorišćenih ski dana u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije.

U slučaju da Javno preduzeće bude prinuđeno da zatvori ski centar/skijališta usled pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom kovid 19, svim korisnicima usluga biće vraćena novčana sredstva po osnovu uplate ski-karte, za neiskorišćene skijaške dane.

Za korisnike sezonske ski karte povraćaj novčanih sredstava vrši se na osnovu projektovanog broja skijaških dana koje bi trebalo da imaju na raspolaganju – za Ski centar "Kopaonik" to je 120 dana, za Skijalište "Stara planina" to je 100, za Skijalište "Zlatibor" 80 dana.

Neće da ponove grešku od letos: Ništa od skijanja za Božić

Kako navode iz Skijališta Srbije pravo na obračun i eventualnu isplatu, kupci sezonskih ski karti mogu ostvariti po okončanju skijaške sezone 2020/2021 za određeno skijalište/ski centar.

Obračun i isplata naknade na prethodno navedeni način vrši se isključivo u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: