U ovoj dalekoj zemlji Srbija je prva na listi neotkrivenih destinacija

Srbija je izbila na prvo mesto prema interesovanju kineskih turista za nove i specifične destinacije, prema istraživanju C Tripa, najveće onlajn turističke agencije u Kini i Skyscannera, internet-stranice i pretraživača za putovanja.

Izvor: B92

Utorak, 26.02.2019.

14:07

U ovoj dalekoj zemlji Srbija je prva na listi neotkrivenih destinacija
foto: thinkstock

Sa rastom popularnosti od neverovatnih 67,7 odsto, Srbija je za sobom ostavila destinacije kao što su Turska i Portugal, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Srbije.

Kao što je i bilo očekivano kada su u pitanju putovanja turista iz Kine, i u 2018. godini nastavljen je trend popularnosti destinacija u Aziji, kao što su Singapur, Tokio i Bangkok, navodi se u godišnjoj statistici C Tripa i Skajskenera (Skyscannera) za 2018. godinu koja se tiče individualnih turista koji koriste njihove usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: