Pismo dečaka avio-kompaniji oduševilo zaposlene /FOTO

Devetogodišnjem putniku želja je da leti biznis klasom. Kako bi sebi tu želju i ostvario, uputio je pismo kompaniji Džetstar.

Izvor: B92

Nedelja, 15.04.2018.

11:00

Pismo dečaka avio-kompaniji oduševilo zaposlene /FOTO
Foto: Thinkstock

"Moje ime je Džasper Fransis, imam devet godina i živim na sat vremena od Melburna. Samo sam se pitao da li je deci dozvoljeno da sama lete biznis klasom. Čuvam džeparac kako bih leteo Boing 787 Drimlanerom“, navodi se u pismu ovog dečaka u kom se dodaje da je do sada uštedeo 85 dolara i pita koliko mu je još potrebno.

Pismo, sa crtežom aviona kako uzleće, poslato je avio-kompaniji. Zaposleni su, nakon što su pismo i pročitali, toliko bili oduševljeni da su svoje vaučere od 50 dolara koje su od kompanije dobili za Uskrs odlučili da poklone dečaku. Džasper i njegov otac leteće biznis klasom ovog leta, kada su planirali put za Bangkok, a dečak je već, na poziv kompanije, obišao avion kojim želi da leti.

Tom prilikom je upoznao posadu, posetio kokpit i imao tu privilegiju da sedi na mestu pilota, što će, nada se, biti i njegovo zanimanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: