Jazavičar skočio sa 4.000 metara

Vlasnici pasa se često odlučuju na ludosti sa svojim ljubimcima, a Nejtan Batist je jedan od najluđih - on je sa svojim Rajlijem skočio iz aviona, sa visine od oko 4.000 metara.

Izvor: B92

Utorak, 16.09.2014.

11:14

Default images

Batist, fotograf iz San Franciska, upisao je više od 400 skokova padobranom, a kaže da je od 2009. godine, kada je sa devojkom udomio štene jazavičara maštao o tome da skoči zajedno sa svojim psom.

Rajli je redovan posetilac avio kluba, svi padobranci i piloti ga poznaju, a često je išao u šetnje na zone sletanja.

Njegov vlasnik i ljudi iz kluba su odlučili da i on prođe kroz "inicijaciju", pa su napravili posebne pojaseve za njega, kojima je bio vezan za svog vlasnika tokom skoka.

Batist tvrdi da se Rajli "sjajno proveo" i da uopšte nije bio uplašen.

"Rajli je miran pas i potpuno mi veruje. Svi smo se odlično zabavili, a snimak na kome se vidi Rajli u trenutku otvaranja padobrana je sjajan. Mislim da je jedna od najboljih odluka u životu da se bavim skokovima, a radujem se novim poduhvatima sa Rajlijem", kaže njegov vlasnik.

Šta vi mislite o ovom poduhvatu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: