“Lejdi Gaga je muzički Pikaso!”

Muzička legenda Toni Benet i pop zvezda Lejdi Gaga uskoro će početi rad na novom, zajedničkom albumu kojim će dominirati džez ritmovi.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2012.

09:17

Default images

Jednog vrelog sunčanog dana, sredinom prošle godine u Njujorku, Toni Benet i Lejdi Gaga snimali su u studiji svoju zavodljivu verziju kultne pesmu “The Lady is a Tramp” za Benetov album “Duets II”. Gaga je bila toliko nervozna da je celog dana ispijala viski kako bi se smirila, pitajući se na kraju kroz smeh: “Da li su sve devojke morale da se napiju da bi izdržale druženje sa tobom?”

Svi su izgledi da će se ova hemija ponoviti jer je Toni Benet 29. septembra u razgovoru za časopis “Rolling Stone” najavio da će snimiti džez album sa Lejdi Gagom.

“Zvala me je jednom prilikom sa Novog Zelanda i samo rekla da želi da uradi džez album sa mnom”, priča  Benet kojeg u oktobru očekuje objavljivanje novog albuma “Viva Duets”.

“Snimićemo džez album sa Marion Evans i velikim sving bendom. Veoma se radujem tome jer, iako mnogo ljudi za to ne zna, Gaga je odlična džez peva;ica”, najavio je Benet. On je otkrio da će pesme za album pisati jedan “veoma potcenjen i veoma slavan džezer ali ne toliko poznat kao Geršvin ili Porter”.

Upitan kada će snimanje albuma početi, Benet kaže da će u studio ući što pre, čim im to obaveze budu dozvoljavale. 

“Ona je drag prijatelj i poštujem je zbog toga što je veoma kreativna, menja se svakog dana, ima mnogo ideja i sprovodi ih u delo. Nikada ne staje. Zovem je muzičkim Pikasom! Njena energija je izvanredna”, zaključuje Benet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: