Denis i Denis ponovo na okupu

Originalna postava pop grupe Denis & Denis ponovo će se okupiti prvi put nakon 25 godina od prestanka zajedničkog rada i održati koncert za doček nove 2013. godine u Rijeci, posle čega će uslediti povratnička turneja.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2012.

09:40

Default images

Denis & Denis novogodišnjim nastupom na riječkom Korzu obiležiće 30. godišnjicu svog prvog koncerta održanog 1982, rekao je osnivač i autor pesama Davor Tolja na konferenciji za novinare, penosi portal MojaRijeka.

Ikone hrvatskog i jugoslovenskog popa osamdesetih Denis & Denis u izvornoj je postavi bio duet koji su činili Tolja i pevačica Marina Perazić, a posle se prikljućio i Edi Kraljić. Najpoznatiji su po hitovima "Program tvog kompjutera", "Soba 23" i "Ja sam lažljiva".

Marina Perazić je kazala da je protekle dve decenije često pitaju kada će grupa ponovo nastupiti i da ima informacije da će na riječki koncert doći mnogo ljudi koji vole Denis & Denis.

Osim Denis & Denis u novogodišnjoj noći nastupiće i Psihomodo Pop, kao i riječka grupa Mandrili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: