Producenti: Ovo je naš prvi izbor za narednog Bonda

Od kad je slavni glumac Danijel Krejg izjavio da 'će pre preseći vene nego opet glumiti Džejmsa Bonda', ljubitelji čuvenog serijala o britanskom špijunu ne prestaju da nagađaju ko bi mogao da budenaredni agentu 007.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 01.10.2016.

16:25

Producenti: Ovo je naš prvi izbor za narednog Bonda
Foto: Gettyimages

Glasine su uključivale Idrisa Elbu, Toma Hidlstona, Majkla Fasbendera, Džejmija Bela i Ejdana Tarnera, a nakon nekoliko meseci konačno su se odlasili i sami producenti.

Gostujući u emisiji Radio 4's Today, izvršni producent Kalum Mekdugal otkrio je da Krejg "apsolutno ostaje prvi izbor" njegovih kolega Barbare Brokoli i Majkla Vilsona.

"Znam da se nadaju da će se vratiti", rekao je, a na pitanje ko će zaista biti naredni Bond rekao je "Voleo bih da znam".

Inače, nedavno je objavljeno da je Krejgu ponuđeno 150 miliona dolara da se pojavi u naredna sva filma. Za ulogu u "Spektri" dobio je 65 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: