Konačno nova uloga za Čarlija Šina

Iz Holivuda stižu vesti da je u pripremi komedija “Mad Families”, pod okriljem kompanije Crackle, a u režiji Freda Volfa, koji je zajedno sa Dejvidom Spejdom napisao ovo ostvarenje.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2016.

20:10

Konačno nova uloga za Čarlija Šina
Foto: Gettyimages

Kao član glumačke postavke naći će se i Šarli Šin, što će ujedno značiti njegov povratak na male ekrane. Pored njega, između ostalih, u filmu će glumiti i Lia Remini i Naja Rivera.

Radnja u ovoj komediji prati Čarlija Džonsa (Čarli Šin), dopadljivog “čoveka-deteta” sa srcem od zlata i jedinstvenim pogledom na svet.

Pričom su obuhvaćene tri porodice, jedna je Latino, druga Afro-američka i treća porodica belaca, koje će deliti prostor za kampovanje tokom vikenda proslave 4. jula. S obzirom da niko neće želeti da odustane od tog mesta, u pokušaju da budu u prijateljskim odnosima, osmisliće takmičenje kako bi odredili pobednika.

Ovo će biti prva uloga za Čarlija Šina nakon objave od pre deset meseci da je HIV pozitivan.

S obzirom na nezaboravnu ulogu u čuvenoj TV seriji “Two and a Half Men”, nadamo se da će i ovaj projekat biti uspešan za poznatog glumca.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: