Novi spot za Artan Lili

Beogradska grupa Artan Lili objavila je novi spot za pesmu "Sajko".

Izvor: B92

Sreda, 22.04.2015.

17:20

Default images

Svojim singlovima sa prvog albuma su već dobro uzdrmali domaću i regionalnu rokenrol scenu, a u najnovijem, devetom po redu singlu pod imenom "Sajko", Artan Lili isporučuju energiju i poruku svojstvenu velikim rokenrol bendovima.

Pesmu je producirao Petar Rudić a mastering je urađen u londonskom Dr. Mix studiju. Video je režirala Marina Uzelac, snimljen je u beogradskom umetničkom studiju Drawing Dot, koji je u okviru svojih savremenih umetničkih aktivnosti ustupio prostor za njegovo snimanje.

“Nije bilo lako, ali još jednom smo se izborili sa problemima na najbolji mogući način”, kažu članovi grupe i od srca se zahvaljuju svima koji su im nesebično pomogli u realizaciji pesme i spota.

"Sajko" je deveti po redu singl sa istoimenog, debitantskog albuma grupe koji možete preslušati besplatno na sajtu benda.

Artan Lili će nastupiti u nedelju, 26. aprila, na Supernatural festivalu na Adi huji, a novosadska publika će imati priliku da ih pogleda na Trgu slobode, 9. maja, u okviru manifestacije Ritam Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: