Miloš Biković primoran da se oženi zbog dugova: Zavodnik i rob svojih slabosti VIDEO

Hotel Beograd, urnebesni sitkom, začinjen neodoljivim šarmom Miloša Bikovića i nepatvorenom ruskom romantikom, emitovaće se na TV Prva.

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2022.

15:00

Miloš Biković primoran da se oženi zbog dugova: Zavodnik i rob svojih slabosti VIDEO
Foto:EPA/ MAXIM SHIPENKOV

Serija "Hotel Beograd" predstavlja deo franšize "Kuhinja", odnosno nastavak sitkoma "Hotel Eleon". Emitovaće se na TV Prva i to sa početkom u 22 h.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela "Eleon" Paša postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestriću stvorila situaciju u kojoj će se sazreti.

Miloš Biković u seriji "Hotel Beograd" na TV Prva, spremite se za uzbudljive epizode

Paša, srpski zavodnik i veseljak, živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu - višemilionsku! Kako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovom ćerkom.
Foto:Promo/TV Prva
U romantičnoj atmosferi drevnog grada njihova osećanja ponovo izbijaju. Izgleda da im je još uvek suđeno da budu zajedno... a možda ne zbog budućeg ukusa pravog muža, slepog dede i prijatelja bankrota!

Serija "Hotel Beograd" stiže na Televiziju Prva, i to u petak u 22 h.

Glavne uloge tumače: Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: