Netfliks objavio: Ovo je najpopularnija serija svih vremena

Striming platforma Netfliks saopštila je kako je Bridžerton njihova najgledanija serija svih vremena, koja je pregledana sa više od 82 miliona naloga.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.01.2021.

16:45

Netfliks objavio: Ovo je najpopularnija serija svih vremena
Foto: Profimedia/Avalon.Red

U glavnim ulogama nalaze, naravno, Fibi Dinevor, Nikola Koflan, kao i Rege-Žan Pejdž, a serija prati londonsku elitu 19. veka.

Serija koja prati londonsku elitu 19. veka osvojila je gledaoce širom sveta, a poređenja radi, 82 miliona otprilike ima stanovništvo Njemačke.

"U svetu popularne kulture, gde dominiraju naučna fantastika i fantazija, uvek sam volela lepe, romantične priče. A to što mogu objaviti da je Bridžerton najveća serija svih vremena na Netfliksu, predstavlja ostvarenje sna", izjavila je Džini Hou, potpredsednica Netfliksovog odseka za serije.

Ona je dodala i kako je uključivanje svih rasa u seriju doprinelo tome da Bridžerton svima bude pristupačan, prenosi portal Indeks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: