Kejt Vinslet nakon 20 god otkrila ko je umalo dobio ulogu Džeka /VIDEO

Glumica Kejt Vinslet nedavno je gostovala u emisiji Stivena Kolbera “Kasni šou” u kojoj je govorila o “Titaniku” i detaljima do sada nepoznatim javnosti.

Izvor: B92

Utorak, 05.12.2017.

10:10

Kejt Vinslet nakon 20 god otkrila ko je umalo dobio ulogu Džeka /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot

Američki studio za snimanje filmova Paramaunt pikčers želeo je da Džekovu ulogu u filmu dobije Metju Mekonahi, ali je reditelj Džejms Kamerun insistirao da uloga pripadne Leonardu Dikapriju.

“Imala sam audiciju sa Metjuom, da. Nikada to u javnosti nisam rekla. Bilo je zaista fantastično, ali to jednostavno nije bila ‘Džek i Rouz, Kejt i Leo’ stvar. Film bi bio totalno drugačiji”, bila je iskrena glumica.

Kolber je imao za Kejt Vinslet još nekoliko zanimljivih pitanja o filmu, da bi na kraju odigrali scenu "spasavanja Džeka". Pogledajte kako je to izgledalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: