BG: Radovi na autoputu kod "Laste"

Na auto putu Beograd-Niš, između petlje "Kružni put" i "Lasta", danas će od sedam do 17 sati biti izmenjen režim saobraćaja u oba smera.

Izvor: B92

Utorak, 05.05.2015.

07:00

Default images
Foto: Freeimages.com

Do izmene dolazi zbog radova na sanaciji drenažnog sistema.

Kako je navedeno u saopštenju "Puteva Srbije", radovi će se izvoditi u pokretu, u voznoj i preticajnoj kolovoznoj traci, dok će se saobraćaj odvijati u zaustavnoj kolovoznoj traci.

Istog dana će, zbog radova u srednjem pojasu auto puta, na deonici između petlje "Dobanovci" i "T-6", u periodu od sedam do 17 sati, biti izmenjen režim saobraćaja u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj kolovoznoj traci, dok će se saobraćaj odvijati u zaustavnoj i voznoj kolovoznoj traci, navodi se u saopštenju.

"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: