Petak, 20.02.2015.

20:12

Strah među stanovnicima Batajnice

Nepoznata osoba koja je mačetom odsekla nos i prerezala arterije na preponama Stevanu Katiloviću još je na slobodi.

Izvor: B92

Default images

Nakon monstruoznog zločina koji se 16. februara dogodio u Batajnici meštani strepe od toga da se ne susretnu s počiniteljem.

U ulici u kojoj se dogodilo ubistvo, muk, tišina i tek pokoji prolaznik. Atmosfera koja vlada u ovom delu Batajnice odaje utisak da su svi na oprezu, a meštani kažu da se neće osećati sigurno sve dok se ubica ne bude našao u zatvoru.

Građani ističu da su iznenađeni jer je, kako kažu, taj kraj bio izuzetno miran, ali i da se takve stvari dešavaju svuda, a ne samo u Batajnici.

Dok beogradska policija pokušava da identifikuje ubicu, na osnovu snimaka sa obližnjih objekata, kao i uz pomoć DNK analize i analize otisaka sa automobila žrtve, meštani Batajnice imaju različita viđenja ovog nezapamćenog zločina, ali svi kažu da se mnogo toga promenilo i da im je bezbednost ugrožena.

Ističu da mora biti malo više tolerancije kao i da ne može biti dobro ako počinioca još nisu otkrili.

Do pre samo par godina, svireposti u srpskoj crnoj hronici pominjala se jedino u opisima mafijaških obračuna. Paljenje i kasapljenje članova porodice i slučajnih prolaznika, skoro preko noći postalo je svakodnevica. Od početka ove godine u Srbiji se desilo čak pet monstruoznih ubistava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: