"Ubiće Putina ako dođe u Kijev"

Poslanik ukrajinske skupštine Anatolij Gritsenko izjavio je u jednoj popularnoj emisiji da će ruski predsednik Vladimir Putin biti ubijen ukoliko dođe u Kijev.

Izvor: B92

Nedelja, 29.06.2014.

14:07

Default images

"Verujem da ima patriota koji bi ga ubili, i to bi bila prava stvar da se uradi", rekao je poslanik i nekadašnji ministar odbrane Ukrajine Gritsenko, koji je ovu šokantnu izjavu dao u gledanoj emisiji, preneo je "Raša tudej" (RT).

"Putin neće stati. On ne želi samo Ukrajinu, već i baltičke države i druge zemlje", tvrdi Gritsenko, koji je dva puta bio predsednički kandidat na izborima u Ukrajini - 2010. i 2014. godine.

On nije objasnio na osnovu čega je došao do takvih zaključaka, navodi RT.

Nazivajući ruskog predsednika fašistom, Gritsenko je rekao da ne može da zamisli da Vladimir Putin dođe u Ukrajinu i potpiše neke dogovore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: