Vanredni program na TV B92

TV B92 će pratiti razvoj događaja posle hapšenja Darka Šarića vanrednim emisijama. Od 9.30h pratite Kažiprst, a od 12h vanrednu konferenciju iz Vlade Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 18.03.2014.

08:42

Default images

O Šariću, njegovom hapšenju i značaju njegovog hvatanja biće više detalja u svim vestima na programu TV, radija i na sajtu B92. U 21 h specijalna emisija.

Odbegli narko-bos Darko Šarić uhapšen je jutros u zajedničkoj akciji kojom su rukovodili ministri pravde Srbije i Crne Gore.

U 12 h u Vladi Srbije biće održana konferencija za novinare koju će održati ministar pravde Nikola Selaković, specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Đorđević i direktor policije Milorad Veljović, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Kako je Tanjugu ranije potvrđeno, javnosti će se povodom hapšenja Šarića obratiti tokom dana i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić. Takođe, danas bi trebalo da bude održana i vanredna sednica Vlade.

TV B92 će prenositi tu konferenciju za medije, a večeras u 21h na TV B92 gledajte i specijalnu emisiju posvećenu hapšenju Šarića. Gosti Tatjane Aleksić biće ministar pravde Nikola Selaković i specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Ekipa B92 je ekskluzivno snimila kolonu u kojoj se Šarić vodi na identifikaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: