Kako se slavi pobeda u SNS-u

U sedištu SNS-a na Novom Beogradu vlada veliko slavlje, a ubedljiva pobeda na izborima se proslavlja uz trubače i obilje hrane i pića.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 16.03.2014.

23:20

Default images

Nazdravlja se uz šampanjac a izneta je i slavljenička torta teška 21 kilogram.

Foto: Tanjug
Nakon što se novinarima obratio lider SNS-a Aleksandar Vučić i saopštio da su naprednjaci osvojili blizu 50 odsto podrške birača, u Srpskoj naprednoj stranci je otvoren šampanjac a ubrzo je stigla torta sa stranačkim obeležjima teška 21 kilogram.
Foto: Tanjug
Tako su funkcioneri, novinari i gosti u sedištu stranke na Novom Beogradu mogli da se počaste tortom koja je bila mešavina čokolade, oraha i višanja.
Foto: Tanjug
Oko 23h je lider SPS-a Ivica Dačić stigao u sedište SNS na Novom Beogradu. U prostorijama SNS-a je i šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Abdulah bin Zajed al Nahjan.
Foto: Tanjug
Oni su u društvu predsednika Srbije Tomislava Nikolića, kao i zajedno sa ambasadorima SAD i Rusije Majklom Kirbijem i Aleksandrom Čepurinom u kabinetu Aleksandra Vučića proveli više od sat vremena.
Foto: Tanjug
Neposredno pre dolaska Dačića, prostorije SNS su napustili lider Nove Srbije Velimir Ilić i predsednik SPO Vuk Drašković.
Foto: Tanjug
Reporteri iz sedišta SNS-a javljaju da Dačić i Vučić u kabinetu lidera SNS-a razgovaraju više od sat vremena.
Foto: Tanjug
Očekivanje rezultata u SNS-u pratilo je više od 50 medijskih ekipa od kojih desetak stranih, sa više od 150 novinara, snimatelja i fotoreportera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: