"Cvijanove optužbe besmislene"

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović kaže da se na sednicama Predsedništva SNS nikad nije govorilo o hapšenjima i da su optužbe Vladimira Cvijana besmislene.

Izvor: B92

Subota, 14.12.2013.

13:13

Default images

Stefanović je, gostujući na televiziji Pink, rekao da je prusustvovao skoro svakoj sednici Predsedsedništa SNS i da su optužbe Vladimira Cvijana, koji je rekao da se te sednice koriste za najavljivanje hapšenja političkih protivnika, "toliko besmislene da ne zaslužuju odgovor".

Prema Stefanovićevim rečima, postoji sprega poslovno-finansijsko-tajkunskih krugova koji žele da iskoriste politiku kako bi zaštitili svoje interese, pogovoto u momentu u kom su se osetili ugroženim zbog borbe protiv kriminala i korupcije, a da je najbolja meta Aleksandar Vučić.

Stefanović je naglasio da hapšenja nisu stranački, već posao državnih organa.

"Toliko se vodi računa u javnim nastupima, čak i od ljudi iz stranke koji su na nižim funkcijama imaju manje iskustva u političkim nastupima, ne možete da čujete da li su licitirali da li će neko biti uhapšen ili ne", rekao je on.

Govoreći o odluci Specijalnog suda koji je dozvolio Miroslavu Miškoviću odlazak u London, Stefanović je rekao da sudske odluke ne komentariše.

"Kad se donese tako neka odluka, javnost pita Vučića što se nisi umešao, a da se umešao linčovali bi ga", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: